Kontakt:Ida 073 99 44 012

Arvid 070 20 90 642

Beställning: bestallning@lillavasby.se
Frågor: info@lillavasby.se             Vägbeskrivning:

Det är inte så svårt att hitta till oss, men man kan tycka att det tar lite tid att åka första gången. Kolla gärna kartan längst ned på sidan...
OBS! 
Tänk på att följa vår vägbeskrivning! GPS:en luras ofta in på en liten skogsväg.

Gårdsbutiken är öppen Fredagar kl 14-17 & Lördagar kl 11-14
Vi önskar er varmt välkomna!

Från Fjugesta

Åk Fjugesta Letstig och fortsätt den vägen mot Sannakroa

Åk ca 6-7km, tills du har kört under den stora kraftledningen.
Var lite extra uppmärksam och håll utkik efter en skylt på vänster sida av vägen som det står Kräcklinge på (vägen kommer lite snabbt efter en kurva och ett krön).

Sväng höger mot Kräcklinge, åk igenom Eketorp, fortsätt några km så kommer du till byn Kräcklinge och kyrkan. Då är det ca 2km kvar till oss. Fortsätt genom byn och ut på gärdena där vägen övergår från asfalt till grusväg.

Följ grusvägen, du kommer att se en lång allé och en skylt där det står Väsby (sväng INTE upp i allén, där bor våra grannar), följ vägen ca 500m till.
Det kommer en svart skylt på öppna gärden som det står LILLA VÄSBY på, där skall du svänga höger och uppe längs med skogen bor vi i det röda huset rakt fram. Håll till höger så kommer du upp på ladugårdsbacken där du kan parkera bilen bredvid Lantboden…


Från Örebro

Åk motorvägen mot Karlskoga och följ skyltar mot Örebro flygplats.
Sväng av mot Örebro Flygplats
När du kommer till rondellen innan flygplatsen sväng höger (gamla vägen till Karlskoga) åk en liten bit...

Sväng vänster vid shell-macken, fortsätt längs den vägen ca 6km.

Håll utkik efter en skylt på höger sida där det står Kräcklinge, den kommer i en kurva, så var lite uppmärksamm.

Sväng vänster mot Kräcklinge, åk genom Eketorp, fortsätt några km så kommer du till byn Kräcklinge och kyrkan. Då är det ca 2km kvar till oss. Fortsätt genom byn och ut på gärdena där vägen övergår från asfalt till grusväg.

Följ grusvägen, du kommer att se en lång allé och en skylt där det står Väsby (sväng INTE upp i allén, där bor våra grannar), följ vägen ca 500m till.
Det kommer en svart skylt på öppna gärden som det står LILLA VÄSBY på, där skall du svänga höger och uppe längs med skogen bor vi i det röda huset rakt fram. Håll till höger så kommer du upp på ladugårdsbacken där du kan parkera bilen bredvid Lantboden…Från Kumla

Åk från Kumla mot Åbytorp och fortsätt mot Fjugesta.

När du passerar Götabro Kursgård på höger sida kan du börja vara lite mer uppmärksam och läsa skyltarna. Vid Hackvads Via blir det 50-skyltar. Straxt kommer en skylt på vänster sida av vägen där det står Kräcklinge.

Sväng höger mot Kräcklinge. Fortsätt genom den lilla ”byn”. När vägen övergår från asfalt till grus kommer du se en stor skylt Luggavi Gård till vänster, håll till höger och följ den kurviga vägen på öppna gärden.

Vid Y-korsningen (Kräcklinge/Höjen/Nalavi) håller du till vänster mot Kräcklinge.

Åk en liten bit, på vänster sida kommer ett rött hus/gård, efter det svänger vägen mot vänster och du får en stor vit herrgård på höger sida.
Fortsätt hålla till höger längs med herrgårdens trädgård så du åker igenom gården.
Du skall ha de röda ekonomihusen på vänster sida och herrgården på höger sida.

Fortsätt genom herrgårdens allé några hundra meter och ytterligare en bit tills du kommer till den svarta LILLA VÄSBY-skylten. Där skall du svänga vänster och uppe längs med skogen bor vi i det röda huset rakt fram. Håll till höger så kommer du upp på ladugårdsbacken där du kan parkera bilen bredvid Lantboden…


Karta: