Jobba hos oss

Här på Lilla Väsby finns många olika arbetsuppgifter som ex butiksarbete, leveranser av varor, all form av djurskötsel, maskinkörning, underhåll av byggnader maskiner och miljö. Vid högsäsonger är vi i behov av extra personal. 

Är du en driven, positiv och ansvarsfull person som delar vår kärlek till djur, natur och närproducerad mat?
Som inte är rädd att ta i och få lite skit under naglarna, fixar att jobba självständigt och tycker det är kul med kundkontakt, har nån form av ko-vana, ett gott djuröga, och behärskar att köra olika maskiner?

-Stämmer det in på dig så är du varmt välkommen att höra av dig till oss :).
 
Har du butiksvana eller är du uppvuxen på gård med djur (framförallt kor) är det ett stort plus i kanten. Körkort och tillgång till bil behövs för att ta sig hit och för att kunna utföra många av arbetsuppgifterna.
 Som medarbetare hos oss blir man också vårt ansikte utåt och vi förväntar oss att man bemöter varje kund med ett leende på läpparna.

Växtodling

Vi bedriver ett lantbruk med ca 500ha spannmålspodling. Vi odlar i huvudsak höstvete, korn, raps och havre.
Dessutom har vi en hel del vall-areal, så vi är helt självförsörjande på foder till våra djur. 


Djur

Vi har en dikobesättning med blandade raser på ca 70kor som kalvar i februari-mars. samt okt-nov. Dessutom har vi ca20 tackor som lammar i mars-april. Samt ett gäng hönor för att försörja oss själva med ägg, överskottet säljs i gårdsbutiken.

Gårdsbutik

Vi har både gårdsbutik och levererar våra varor via REKO.. 
Vi säljer gårdens egna produkter och har kompletterat upp gårdsbutiken med ett brett men noga utvalt sortiment från våra närproducenter.